Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Business strategie - Internationaal

Nederland staat bekend als internationale handelsnatie. Toch zijn er veel B2B ondernemingen die onvoldoende hun potentieel realiseren in het buitenland. Wij organiseren inspirerende commercieel advies sessies omtrent uw business strategie voor international business. Landen als Duitsland, Frankrijk en UK zijn enorm grote markten waarmee wij u kunnen begeleiden met business connecties en een effectief plan voor marktbewerking.

U zult rekening moeten houden met klantgedrag, concurrentie, certificering, taal en logistiek. Wij kunnen u begeleiden met het ontwikkelen van een business strategie voor internationale marktbewerking. Wij kennen West Europa uitstekend, weten waar de commerciŽle hotspots liggen en hoe u het beste deze markten kunt betreden. Daarnaast kunnen wij via testmarketing vrij gemakkelijk voelen of er kansen liggen. Wij hebben meerdere internetconcepten uitgerold naar Duitsland, Frankrijk en UK. Met onze internet marketing service kunnen we uit het bezoekersgedrag goed afleiden of er kansen zijn en hoe u die het beste kunt realiseren.

Dealerkanaal ontwikkelen

Er zijn meerdere marktbewerking tactieken om de internationale markt te bewerken. Deze zijn afhankelijk van uw portfolio, uw doelstellingen, visie en uw verkoopbudget. De meeste export managers willen een dealerkanaal opzetten in het buitenland. Wij beschikken over de tools om potentiŽle dealers in kaart te brengen. Wij faciliteren met een plan voor marktbewerking, dealer recruitment en Business development.

Naast verkoopcapaciteit zult u ook uw marketingconcept moeten afstemmen op de verschillende klantbehoeften in het buitenland. Wij kunnen u begeleiden met conceptontwikkeling en marketing vraagstukken.

Vraag stellen