Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Commercieel advies

Wij bieden commercieel advies op maat voor bedrijven door heel Europa. Onze adviseurs worden ingehuurd door multinationals als Xerox maar ook door MKB ondernemingen met afnemende winsten of groeiambities. Ons commercieel advies is resultaatgericht. Wij schrijven geen dikke theoretische rapporten maar houden gevoel voor pragmatische uitvoering en handel. Wij voelen een commitment om bij te dragen aan de commerciële slagkracht.

Het is geen must om een commercieel adviestraject van maanden aan te gaan om succes te behalen. Er zijn opdrachtgevers die een klankbordgesprek aanvragen om in de spiegel te kijken en aan de hand van het overleg ontvangen om hun business te verbeteren. Wij zien kansen, overal en altijd!

Er zijn ook klanten bij die geen behoefte hebben aan commercieel advies. “Make it happen“ en geef me maar de leads om de agenda´s van mijn verkopers te vullen. Wij kunnen hier ook uitstekend mee uit de voeten en realiseren met conceptontwikkeling en internet marketing een commercieel platform om te groeien. Wij hebben momenteel zestig websites draaien met als missie om verkoopafspraken te maken bij potentiŽle klanten.

Vertel ons uw uitdaging