Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Business strategie & Marketing

Business strategie

Market Mind begeleidt bedrijven met het ontwikkelen van hun business strategie en de uitwerking naar marketinginitiatieven. We raden bedrijven aan om eerst richting te bepalen in een strategisch kader alvorens aan de slag te gaan met marketing & communicatie. Ontwikkel een sterk merk en marketingconcept met oog voor de klantbehoefte en de concurrentievoordelen. Sales is details.

Marketing kwaliteiten voor meer commerciële slagkracht

Market Mind helpt u uw producten succesvol te marketen. U krijgt vast vragen zoals: Waarom moeten wij juist met u zaken doen? Waarom bent u 25% duurder? De kennis, services en kwaliteit, die uw organisatie aanbiedt, kunnen wij omzetten in een doelgericht marketingconcept. Onze marketing service bouwt met commercieel advies en de realisatie van professionele websites en brochures aan meer commerciële slagkracht voor uw bedrijf.

Uw bedrijf sterk op de kaart zetten

Het shop & switch gedrag van inkopers biedt u meer kansen om nieuwe klanten te winnen maar tegelijkertijd zult u meer moeite moeten doen om vaste klanten te binden. Wij raden aan om uw primaire doelgroep in kaart te brengen en actief de juiste bedrijven te benaderen met een effectieve klantbenadering. Een vernuftig marketingconcept zal u helpen om op de shortlist te komen en omzet te realiseren. Market Mind creëert uw onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten.

Internet marketing

Een professionele website en internet marketing vormen een absolute must om uw mogelijke klanten te informeren, interesseren en stimuleren tot een reactie. Market Mind denkt graag met u mee over uw bedrijfscommunicatie en ontwikkelt met eigen designers, fotografen, marketeers en onze grafische partner effectieve marketingcommunicatie. Het internet blijft voor ons een zeer belangrijk medium. Wij beheersen de kunst om hoog in Google te komen met SMART marketing websites.

Interim marketing directeur

Wij begeleiden onze opdrachtgevers met commercieel advies, het concreet genereren van leads maar kunnen ook een marketing directeur op fulltime of interim basis leveren. Het realiseren van een sterk marketing fundament vraagt soms om meer aandachtpunten dan wat wij in adviezen of workshops kunnen neerzetten. Het aantrekken van een marketing directeur biedt de mogelijkheid om de commerciŽle mensen beter te coachen, de strategie om te zetten in operationele acties en aanwezig te zijn bij business meetings. Er zijn meerdere marketing directeur kandidaten beschikbaar, met verschillen in achtergrond, specialisme en management stijl.