Tel: 022 - 67 51 444

Commercieel Advies

Haal commercieel advies van Market Mind in huis om omzetgroei te plannen en te realiseren. De kracht van ons commercieel advies zit in de mix tussen strategische marketing, sales management en internet expertise.

De definitie "commercieel advies" geeft exact aan waar onze kracht ligt. Vanuit een heldere analyse over de markt, producten, concurrentie, aankoopgedrag, marketing en verkoopactiviteiten begeleiden wij bedrijven met versterking van de commercie. Het commercieel advies varieert van business reviews, workshops, brainstorm sessies tot het opstellen van een business plan. Productontwikkeling en product marketing zijn hierbij ook belangrijke pijlers.

Commercieel advies voor uw nieuwe groeifase

Veel ondernemingen ontbreekt het aan een marketingconcept om het onderscheid te maken met de concurrentie of om door te groeien naar een hoger niveau. Tijdens ons commercieel advies sparren we met management teams over de ideale business strategie. We brainstormen, challengen en adviseren omtrent business development initiatieven.

Een essentiële meerwaarde is dat we ideeën kunnen vertalen naar sterke marketing concepten, websites, business plannen en overige commerciŽle initiatieven. Kleine accenten kunnen het verschil maken. We zijn niet de types om projecten over een lange tijd uit te smeren. No nonsense commercieel advies met scherpe analyses, strategisch advies en ideeŽn voor marketing concepten.

Commercieel advies programma's

 
 

Commercieel advies op maat

Iedere onderneming heeft zo zijn eigen wensen qua toevoeging van marketing expertise. Wij bieden commercieel advies op maat. Ongeacht of u een strategische workshop wenst, een business plan, een nieuw marketing concept of langdurige begeleiding door een marketing directeur. Wij houden optimaal rekening met uw wensen.

Zie ons als een commercieel adviseur, een strateeg, een initiator, een sparring partner, een innovator, een marketing directeur en ook als interim manager. Ongeacht welke rol u voor ons het beste weggelegd ziet, u kunt op ieder moment marketing excellence van ons verwachten. Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende afspraak over commercieel advies op maat.

Vraag stellen