Tel: 022 - 67 51 444

Praktijkvoorbeelden

We publiceren niet alle praktijkvoorbeelden enerzijds vanwege vertrouwelijkheid afspraken met onze klanten en anderzijds vanwege het grote succes op een aantal lucratieve niches. U kunt ervoor kiezen om succes aan iedereen te laten zien maar wij blijven hier en daar graag onder de radar. Hoe minder concurrentie des te eenvoudiger om orders te behalen op nieuwe potentiële klanten.

Wij hebben voor Xeptor een website ontwikkeld om internationaal leads te genereren voor tweedehands Cisco routers. De website is zoekmachine vriendelijk gemaakt en tegelijkertijd hebben we een sterke positionering geschapen met USP’s zoals: kwaliteit, service en 1 jaar garantie op gebruikte second hand routers. We rollen het marketing concept uit met overige hardware zoals second hand servers.

Imperoc

Wij hebben voor Imperoc een marketingconcept plus website ontwikkeld om het assortiment van flagstones en sierkeien te promoten. Vanwege het succes met nicheconcepten hebben we er ook een specialistische website over stapstenen aan toegevoegd en een Duitse variant genaamd trittsteine.com voor de Duitse markt.
Huis van Gemak is specialist in het leveren van trippelstoelen en arthrodesestoelen. Deze producten verbeteren de mobiliteit voor ouderen met fysieke beperkingen. Daarnaast treft u aanvullende producten in het gamma zoals een badlift.
Seniorchair.com is een internationale website voor trippelstoelen. Er is ingespeeld op een internationaal marketing concept met oog voor service, advies en huur.
English
CAD Tekeningen betreft een marketing concept om nieuwe opdrachtgevers te trekken op het gebied van CAD tekeningen, CAD engineers en vectoriseren. Scanner Rent werkt samen met een partner in India.
Wij hebben voor Scanner Rent een e-commerce concept ontwikkeld op het gebied van A0 scanners. Als distributeur van Rowe scanners, printers, vouwmachines en snijmachines verkopen en verhuren zij grootformaat systemen. De internationale website biedt kansen in vele landen wereldwijd.

Participanten

Market Mind begeleidt technische ondernemingen met hun groeiambities door op te treden als participanten. Bedrijven met een onderscheidend product en een hoge dosis technische vaardigheden kunnen hun business case voorleggen aan Market Mind. Naast groeikapitaal participaties wordt tevens gekeken naar voorraadfinanciering cases.
De overheid bezuinigt op AWBZ en WMO. Veel mensen willen in bezwaar tegen de lage WMO indicatie of PGB herindicatie. Wij brengen deze mensen in contact met de gespecialiseerde advocaten voor WMO en WLZ bezwaarschriften.
Market Mind heeft voor Huis van Gemak een online concept ontwikkeld om haar geurmachines, geurverwijderaars en geurverdrijvers te verkopen.
EcoLucht is een nieuw merklabel met specialisme op het gebied van: English
ScannerRent.com is een marketingconcept uit onze koker. We bieden Klanten de mogelijkheid om op korte of langere termijn een scanner te huren met of zonder operator. Daarbij worden allerlei digitale diensten verricht om de scans te verrijken. Voor de Duitse markt hebben we het concept vertaald t.b.v. Scanner Vermietung.

Onder het label Huis van Gemak hebben we een specialistische niche website ontwikkeld ten behoeve van het verkopen van iontoforese apparaten. Deze digitale systemen werken zeer effectief tegen overmatig zweten bij oksels, handen of voeten.

Plateauliften bieden de mogelijkheid om met hulpmiddel omhoog en omlaag te gaan. Van 2 traptreden tot een complete etage. Wij begeleiden een Duitse liftenfabrikant met business development van trapliften, plateauliften en mini platformliften.

Nordrhein Westfalen
Regio Berlijn

Instapschoenen voor ouderen

Het is voor veel ouderen knap lastig om schoenen aan en uit te trekken. Wij hebben een marketingconcept gelanceerd om Liromed klittenbandschoenen te promoten. Dankzij de klittenband en stretchstof zeer geschikt ook voor mensen met opgezwollen voeten.

Skihelmmutsen

We hebben een ludieke website ontwikkeld voor de verkoop van skihelmmutsen. Jacqueline maakt ze in allerlei soorten en maten. Maak ook de blits op de piste.

Luchtkwaliteitsmeting

U kunt bij Ecolucht fijnstofmeters kopen en huren voor self service onderzoek. U kunt ook de Ecolucht adviseur inschakelen voor een professionele fijnstofmeting.

Infraroodpanelen

De 3e pijlen van Ecolucht betreft het leveren van duurzame infraroodpanelen. Bij ruimtes die u minder lang verwarmt, biedt infrarood verwarming een interessante keuze qua verbruik, snelle opwarmtijd en luchtkwaliteit. Zo ook in de badkamer met een infraroodspiegel.

Voetenzakken

Gezien de seizoensgebonden business met pieken in de zomer, hebben wij voor Huis van Gemak nieuwe samenhangende productgroepen in de markt gezet ten om meer activiteit in de winter te handhaven. Te weten rolstoel voetenzakken en bijverwarming.

Dementie geheugensteuntje

Specifiek voor ouderen heeft Huis van Gemak een geheugensteuntje ontwikkeld als hulpmiddel bij dementie. De kracht van het persoonlijke geheugensteuntje is de combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid, persoonlijke tekst en repeterende audio. Ontdek de slimme tools: de breinbutton en de breintablet.

Shredder Rent

Inzake GDPR / AVG wetgeving wordt het steeds belangrijker om data veilig te beheren. Oude ongebruikte laptops dienen zorgvuldig te worden vernietigd om een datalek te voorkomen. Market Mind heeft een nieuw concept ontwikkeld voor Shredder Rent t.b.v. het exploiteren van een laptop shredder.

Data wipe

Market Mind heeft voor Flex Distribution een lead generation programma ontwikkeld om hun data wipe dienstverlenging te promoten. Met deze data wipe worden bedrijfskritische bestanden veilig vernietigd.

Eurohubs

Market Mind heeft een website ontwikkeld voor Eurohubs. De Duitse binnensteden kunt u beter bereiken met elektrisch pakketvervoer. The green last mile.

NEN keuring

Market Mind heeft voor Goedkeuren.eu een lead generation website ontwikkeld voor het ontwikkelen van het klantenbestand t.b.v. NEN Keuringen van elektrisch gereedschap, ladders en steigers.

Vernevelaar voor COPD

Mede door de corona & toenemende vergrijzing hebben wij voor Huis van Gemak een marketingconcept opgezet voor vernevelaars. We verwachten een toename van COPD patienten. Om deze reden zullen wij ook zoutvernevelaars verhuren.

Sierkeien

We hebben voor Imperoc een promotie website gemaakt voor de verkoop van sierkeien. Deze Griekse kwartsiet stenen zijn primair bedoeld voor de creatie van decoratieve borders in de tuin.

Minipleat luchtfilters

Een gezonder leefklimaat creŽren op basis van uw huidige ventilatiesysteem. Dat is de missie van Ecolucht met de minipleat filters. Door betere aerodynamica en een 5x groter media oppervlak bereikt de minipleat filter een betere ventilatie en kunt u uw filterprestaties versterken van bijvoorbeeld een F7 naar F9 filter. EMW biedt een uitgebreide range aan luchtfilters en carbonfilters..

Biofilm Carriers

Een microbiologische oplossing om rioolwater te zuiveren. Wij begeleiden Ecolucht met hun biofilm carriers gericht op het reinigen van afvalwater. Een unieke oplossing voor het versneld opbouwen van grote microbiële groei.

Mollenvanger met sensoren

We hebben een R&D traject opgezet voor Mollenvanger Gerard om op diervriendelijke wijze mollen te vangen. Met oog voor effiency is er een mollensensor geplakt op de mollenval zodat de mollenvanger geen onnodige ritjes hoeft te maken en op het juiste moment langskomt om de mol te voeden en elders los te laten.

Mobiel zonnepaneel voor op reis

Ecolucht heeft haar portfolio uitgebreid met mobiele zonnepanelen en draagbare powerstations. De milieuvriendelijke oplossing voor de elektriciteit opwekking en opslag in de tuin, op de boot of op vakantie.

ECO vriendelijke waterboeien

Voor een veilige markering op het steeds drukker worden vaarwater hebben we deelgenomen aan een productontwikkeling traject voor innovatieve waterboeien met een milieuvriendelijk karakter en langere levensduur.

Stralingsmeting

4G, 5G, IoT, steeds sterkere wifi signalen, steeds meer elektronische apparatuur. De stralingsintensiteit neemt sterk toe thuis en op het werk. Met risico's voor communicatieruis en toenemende gezondheidsklachten. Met deze stralingsmeter kunt u verschillende stralingsgolven meten.

Mineralen

Het succes van Imperoc op het gebied van exclusieve steensoorten hebben we uitgerold naar extra websites voor exclusieve fluoriet en malachiet stenen. Imperoc bouwt een mineralencollectie voor liefhebbers.

Decentrale ventilatie

Ontzettend veel gebouwen bieden onvoldoende ventilatie. Een gezond werkklimaat is belangrijk voor het vermijden van gezondheidsrisico's. Aanpassing van het centrale ventilatiesysteem is veelal complex en duur. Decentrale ventilatie per ruimte is eenvoudig & snel te realiseren zonder luchtkanalen.

Warmtebatterijen

U kunt de energie van uw zonnepanelen en wind opslaan in warmtebatterijen of warmtepompboilers. Als de salderingsregeling eraf gaat dan is het efficient om energie zelfvoorzienend op te slaan en deze in te zetten t.b.v. stroom of warmte op gunstige momenten (bijvoorbeeld bij een piektarief).

Klantcontactcenter

Market Mind begeleidt Bright Campaigns met het opzetten van een international klantcontactcenter ten behoeve van telemarketing, inkoop, toerisme en klantenservice.

Mini windmolens

Market Mind begeleidt Ecolucht B.V. en Solar Rooftop fund met de business development van de windenergie projecten met mini windmolens op daken en in de tuin / weiland.

Motivatiespreker

Boek nu MichaŽl van Leijen voor uw kleine of grote event. MichaŽl weet als geen ander impact mee te geven op corporate en maatschappelijke thema's. Met sprekende praktijkvoorbeelden en een gezonde dosis humor. Ga gemotiveerd op pad met eye openers, praktische tips en een blije lach.
Lees meer....