Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Marketing concept met klantverleiding

Het esthetische aspect speelt een steeds belangrijkere rol bij het verleiden van de potentiŽle klant. Professionele foto's, moderne designs, inspelen op het gevoel, beleving met echte sympathie. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van aspecten die een belangrijke rol spelen bij een marketingconcept.

Het is op zich niet lastig om goede voorbeelden te zien. De volledige marketing gereedschappenkist is openbaar te vinden op de online en offline media. Het is daarbij effectief om succes te copiŽren. Hierbij bedoelen we niet letterlijk copyright inbreuk uiteraard. Maar Market Mind bestudeert wel degelijk waarom een marketingconcept slaagt en waarom het faalt.

Klantverleiding vraagt om een duidelijk inzicht in wat de klanten beweegt. Lees meer over het opbouwen van een sense voor klantwensen. U kunt met social media ook prima hierin terecht. Daarbij heeft u rechtstreeks contact met uw doelgroep op een efficiŽnte manier.

Voor visuals werken wij dikwijls samen met MyCast bedrijfspresentaties. Zij weten als geen ander om met de juiste visuele prikkels een marketingconcept kracht bij te zetten. Van foto's, grafieken, logo's tot presentaties. Als u uw communicatie mooi wilt vormgeven, neem dan eens contact op met MyCast.